Drones filmen insectengaas wat wereldwijd toepasbaar is

Geplaatst op 14 december 2023

Het SchermNed insectengaas filter systeem is wereldwijd toepasbaar. U kunt met dit systeem op betaalbare en milieuvriendelijke wijze uw telt beschermen tegen ongewenste insecten van buitenaf. Tegelijkertijd houdt u de gewenste insecten binnen in samenhang met een optimaal klimaat.

Het insectengaas filter systeem kan eenvoudig worden toegepast in zowel bestaande als in nieuwbouwkassen, overal ter wereld. Zelfs in kaderloze luchtramen is het geen probleem om dit gaassysteem te installeren, wat uniek is.

Met betrekking tot montage kan dit zonder aanpassingen van het luchtmechaniek en met behoud van de maximale raamopening gerealiseerd worden. Aangezien wij geen gebruik maken van beweegbare componenten (bijv. koorden, gewichten en veren) zal het gaas niet vast kunnen gaan zitten, beschadigen, slijten en daarmee geen problemen of gevaren veroorzaken met loszittende en vallende onderdelen. Wanneer de luchtramen opengaan met het geïnstalleerde insectengaas, dan beweegt alleen het gaas rondom de opdrukkers mee omhoog tot de glasroeden.

O­ftewel, veilig en betrouwbaar in gebruik voor de lange termijn! Deze sfeerfilm geeft u een beeld van het insectengaas filter systeem.

 

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.