Foliemarkt

Wereldwijd bestaat negentig procent van de bedekte teelt uit foliekassen. Deze foliekassen moeten aan steeds hogere eisen voldoen. Daarbij kan met een goede scherminstallatie een beter en constanter klimaat gecreëerd worden voor de kwaliteit van het gewas. SchermNed heeft daarom het leveringspakket én focus verder uitgebreid met scherminstallaties en insectengaas voor foliekassen.

Scherminstallaties

Omdat foliekassen geen traliespanten hebben, is er een alternatief ophangsysteem uitgedacht. Ook houdt het systeem rekening met de lagere belastbaarheid van de kopgevels in een foliekas. Het systeem is geschikt voor elke type foliekas. Het is niet alleen een technisch verbeterde oplossing, het systeem is ook prijstechnisch interessant voor de foliemarkt.

Insectengaas

Insectengaas in de luchtramen wordt steeds vaker toegepast door kwekers. SchermNed biedt verschillende soorten insectengaas aan, die ook in foliekassen toegepast kunnen worden. Heeft u een insectengaas gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Dan gaan onze specialisten graag deze uitdaging met u aan.

Contact

Voor internationale projecten zijn Carl, John en Jack het aanspreekpunt voor de operationele aansturing voor de foliemarkt. Naast de levering van materialen, onderdelen, schermdoeken en insectengaas zal de eigenlijke installatie van scherming en insectengaas meestal in handen zijn van lokale aannemers, eventueel onder Nederlandse supervisie vanuit SchermNed.

Uw gewas heeft onze prioriteit

Tijdens nieuwbouw, renovatie of onderhoud.

Projecten

Bij SchermNed hebben we de afgelopen jaren vele bijzondere projecten mogen uitvoeren. Van kleine en hele grote nieuwbouwprojecten in de tuinbouw tot unieke maatwerk oplossingen voor de utiliteitsbouw.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.