Nieuws

GreenTech Amsterdam 2024

Bakkie doen op de GreenTech? Dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juni vind je ons team bij stand 05.610 op de GreenTech beurs in Amsterdam. 

SchermNed slaat nieuwe weg in met overname van Alsemgeest scherminstallaties

Sinds maandag 15 april slaat SchermNed een nieuwe weg in met de overname van Alsemgeest scherminstallaties. Een bedrijf wat jarenlange relaties in tuinbouw, tuincentra en utiliteitsbouw heeft, inclusief onderhoudscontracten. Deze overname brengt een breed en ervaren team van vakmensen samen, variërend van monteurs, werkvoorbereiders, uitvoerders en salestoppers, allemaal met affiniteit en hart voor de tuinbouw. 

Laten we afspreken op de HortiContact 2024

Op 5, 6 & 7 maart is SchermNed aanwezig op de HortiContact 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Het salesteam staat voor u klaar bij stand nummer M122.  Zij beantwoorden dan graag al uw vragen met betrekking tot biologisch telen met insectengaas, het uitbreiden en/of renoveren van uw scherminstallaites en alle andere vragen.

Al 20 jaar sterke partnerschap met Ammerlaan TGI

Al 20 jaar lang heeft SchermNed een sterke partnerschap met Ammerlaan - The Green Innovator. Ammerlaan TGI deelt het succesverhaal van dit partnerschap.

15 jaar duurzaamheid met Duijvestijn Tomaten en SchermNed

In 1963 startte vader Leo Duijvestijn een bescheiden glastuinbouwbedrijf in Honselersdijk. Vandaag de dag is dit bedrijf uitgegroeid tot een ware pionier met 50 voetbalvelden vol ultramoderne kassen, die plaats bieden aan maar liefst 500.000 tomatenplanten. Klaar voor de toekomst, en met trots kan SchermNed zeggen dat zij al 15 jaar als betrouwbare partner meebouwen aan dit indrukwekkende verhaal.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.