Tuincentra

SchermNed biedt ook voor tuincentra de juiste oplossingen m.b.t. functionaliteit en uitstraling van uw scherminstallatie. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Uw schermdoeken zijn het visitekaartje van uw tuincentrum. Daarbij bieden wij met onze insectengaas en luchtmechaniek ook een oplossing op hoogte.

Renovaties

Met onze renovaties zorgen wij voor een duurzame scherminstallatie die uw product en bezoeker optimaal beschermd.

De renovatie van uw bestaande scherminstallatie is bij SchermNed in goede handen. Of het nu gaat om het vervangen van de aandrijving, het gehele doek of alleen de afhang, wij komen graag bij u langs om te kijken wat voor u de beste oplossing is. Vaak is de vervanging van een gedateerd schermdoek al voldoende om het rendement van uw huidige scherminstallatie te optimaliseren. Door gebruik van kwalitatief hoge materialen, de juiste afsluiting en moderne schermdoeken kunt u een optimaal klimaat creëren en besparen op energie- en onderhoudskosten.

Nieuwbouw

Wij realiseren complete scherminstallaties voor tuincentra met het oog op functionaliteit én uitstraling.

Naast aandacht voor de functie, kijken wij bij scherminstallaties voor tuincentra ook naar de uitstraling van het doek. Uw schermdoeken zijn immers het visitekaartje van uw tuincentrum. We bieden eventueel gekleurde doeken met patronen aan, passend bij uw wensen. Voor een optimaal binnenklimaat leveren wij ook buitenscherminstallaties. Zo bieden wij oplossingen met aandacht voor de behoeften van uw product én bezoeker.

Service & onderhoud

Uw product heeft onze prioriteit. De vraag is niet óf, maar hoe laat wij bij u voor de deur staan.

Preventief onderhoud van de scherminstallatie en luchtmechaniek wordt steeds belangrijker nu kassen groter worden en de installaties complexer. Alles wat beweegt is onderhevig aan slijtage en voorkomen is beter dan genezen. Zo verlaagt u risico op storingen, voorkomt u hoge kosten door spoedreparaties en verhoogt u de levensduur van uw scherminstallatie.

Het visitekaartje van uw tuincentrum

Optimale omstandigheden voor product en bezoeker

Covers your world

Bedekken en beschermen

Elke dag staat ons werk in het teken van het bedekken en beschermen van teelt en mensen. Door garant te staan voor de wereld waarin u werkt dragen wij bij aan behoud en duurzaamheid wereldwijd.

Kennis en kwaliteit

Wij kijken verder dan uw vraag, denken actief mee en doen aanbevelingen vanuit expertise, netwerk, assortiment en ervaring. Door de jaren heen hebben wij kennis en kwaliteit opgebouwd binnen ons team én met onze vaste partners. 

Eerlijk en compleet advies

Wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen. Zo maken wij een zo compleet mogelijk advies richting u, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Snelheid en flexibiliteit

Het SchermNed team staat altijd klaar voor vragen of problemen. Wij begrijpen hoe belangrijk een perfect werkende scherminstallatie, een sluitend insectengaassysteem of luchtraam is. Bij een hulpvraag is het niet de vraag óf we langskomen maar 'hoe laat' u ons verwacht.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.