Al 20 jaar sterke partnerschap met Ammerlaan TGI

Geplaatst op 18 maart 2024

Al 20 jaar is Ammerlaan een loyale partner van SchermNed. "De snelle respons van het volledige team in diverse situaties benadrukt hun directe betrokkenheid en service, vooral wanneer er uitdagingen opduiken. We weten dat we altijd op hen kunnen rekenen. Buiten dat zijn ze toonaangevend in het vinden van innovatieve oplossingen, met name voor hun scherminstallaties die moeiteloos in- en uitgetrokken kunnen worden," deelt Leon Ammerlaan.

Preview FDF 3177

"Bij SchermNed is communicatie uiteindelijk de sleutel tot alles, en die is buitengewoon goed. Niet alleen in de communicatie met mij als klant, maar ook intern tussen de medewerkers van SchermNed. Deze efficiënte interne communicatie valt op. Het is iets wat vaak ontbreekt in vergelijkbare (grote) organisaties. Ik hoop dat ze deze directe lijnen behouden, zelfs als ze groter worden."

"SchermNed scoort hoog in oplossingsgericht denken, maar wat hen echt onderscheidt, is hun focus op langetermijnoplossingen. Ze lossen niet alleen snel problemen op en gaan door, maar ze denken na over wat goed is voor zowel nu als voor de toekomst. In de 20 jaar van onze samenwerking hebben we aan een half woord genoeg gehad. Dat werkt niet alleen efficiënt, maar ook heel plezierig samen. Met een half woord weten we wat er bedoeld wordt, en ze komen consequent hun afspraken na. Afspraak is afspraak, en dat geeft zekerheid."

 Preview FDF 3215

“Samengevat zie ik SchermNed echt als een innovatieve en klantgerichte organisatie, met sterke nadruk op communicatie, service en een vooruitziende blik bij het vinden van oplossingen. "Because we care" is niet alleen de pay-off van SchermNed, maar ook de rode draad in hun dagelijkse praktijk.”

 

 

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.