Werken bij SchermNed - Marc

Werken bij SchermNed: Marc van der Knaap is sinds 1 juli werkzaam binnen ons familiebedrijf.

"Na een aantal weken in mijn rol als projectleider uitvoerder bij SchermNed zit, kan ik zeggen dat mijn eerste indrukken van het bedrijf en mijn collega’s overeenkomen met mijn verwachtingen. Vanaf dag één voelde ik de teamspirit en de gezelligheid die dit familiebedrijf heeft. De uitdagende projecten maken dit een fantastische plek om te werken. Dat voelde ik vanaf dag één"

De projecten bij SchermNed zijn maatwerk, ieder project heeft andere maatvoeringen en systemen. Dat maakt iedere project uniek en uitdagend. Marc zijn persoonlijk ambitie is om ieder project zo soepel mogelijk te laten verlopen 💪🏼

SchermNed nieuws Marc van der Knaap klein

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.