• Ons
    familiebedrijf

Sinds de oprichting in 1990 is SchermNed gegroeid van lokaal bedrijf naar speler van formaat in de nationale en internationale markt. Al vanaf die eerste dag draait het bij ons om één ding: SchermNed "Covers your world". Dat begint bij het bedekken en beschermen van de wereld van onze klant.

Eén familie

sinds 1990

Momenteel wordt SchermNed gerund door de tweede generatie van de familie Van der Voort. Gestart door vader Cock in 1990 en sinds 2018 overgedragen aan zijn kinderen Jack, Terry en Mark. De SchermNed familie heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf door inzet van medewerkers, monteurs, vaste partners en zeker niet te vergeten haar relaties.

Unieke projecten

van Naaldwijk tot Australië

Door de jaren heen heeft SchermNed vele projecten gerealiseerd over de hele wereld. De hoge kwaliteit scherminstallaties zijn te vinden van thuisbasis Naaldwijk tot in Canada, Tanzania, Japan en Australië.

Duurzaam

wereldwijd toepasbaar

Duurzaamheid is een speerpunt binnen ons bedrijf. Zo werken wij enkel met de beste materialen die wereldwijd toepasbaar zijn en bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden. Daarnaast maakt SchermNed zich sterk om bekend te staan als een betrouwbare, stabiele en flexibele partner.

Kennis in huis

specialisten en allrounders

Wij kijken verder dan uw vraag, denken actief mee en doen aanbevelingen vanuit marktkennis en ervaring. Door de jaren heen hebben wij kennis en kwaliteit opgebouwd binnen ons team én onze vaste partners.

Ambitieus

van oorsprong

Ambitie zit in onze genen. Al vanaf de start gaan wij geen uitdaging uit de weg en streven we altijd naar het beste. Voor onze relaties als voor onze medewerkers.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.