Turnkey projecten

Turnkey staat voor ‘slechts de sleutel omdraaien’, om aan te geven dat de opdrachtgever de verzorging van het hele traject uit handen geeft. SchermNed kan voor uw complete project alle zonweringsystemen leveren. Wij ontwikkelen en installeren op creatieve wijze een effectief systeem dat zowel de architect, de bouwonderneming als de eindgebruiker aanspreekt. Dat biedt veel voordelen: geen oplossingen achteraf maar alles afgestemd op elkaar, korte lijnen met één aanspreekpunt en een betrouwbare partner voor service en onderhoud. Op deze manier investeren in zonwering bespaart u uiteindelijk veel geld. Ga maar na: er zijn achteraf geen oplossingen tegen lichtoverlast nodig en u bespaart vanaf dag 1 door de lagere energiekosten en de grotere arbeidsproductiviteit.

SchermNed biedt u alle mogelijke zonweringsystemen voor binnen en buiten. Van eenvoudig rolgordijn of screen (in combinatie met dochteronderneming Vitrona) tot een automatisch aangestuurd zonweringsysteem voor een groot atrium of lange glasgevel. SchermNed levert bovendien overkappingen zoals entreeluifels en terrasoverkappingen, beveiligingsrolluiken en verwarming en verlichting voor terrassen.

De korte lijnen in onze organisatie zorgen voor duidelijkheid, snelheid en flexibiliteit van het geboden dienstenpakket. Zeker bij Turnkey projecten komt deze aanpak van pas: één centraal aanspreekpunt en duidelijke communicatie betekenen rust en overzicht voor de klant. Kostenbesparing en 100% tevredenheid bij de klant is steeds het resultaat.

Voor vragen over de mogelijkheden kunt u een afspraak maken met onze accountmanager SchermNed Utiliteitssystemen Jack van der Voort, tel. 0174-622214.