Service en onderhoud

SchermNed zonweringsystemen zijn duurzaam. Maar wat beweegt is onderhevig aan slijtage, daarom is onderhoud belangrijk. Het onderhoud van zonneschermen is een vak apart. Er is veel specialistische vakkennis voor nodig. Daarom werken wij in deze branche veel met service- en onderhoudsovereenkomsten (S&O-contracten). We hebben een eigen serviceafdeling met vakkundige en klantgerichte monteurs. SchermNed doet ook onderhoud aan systemen die niet door ons geleverd zijn. Voor preventief onderhoud of spoedeisende reparaties: onze monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zodat een haperend zonnescherm op een warme dag niet voor ergernis en extra kosten zorgen. Want de continuïteit en het werkklimaat van uw bedrijf staan voorop!

S&O contract

Preventief onderhoud is belangrijk bij zonweringsystemen. SchermNed neemt deze zorg uit handen door u een service- en onderhoudscontract aan te bieden, naast de gebruikelijke garantie. Het voordeel hiervan? U verlaagt het risico op storingen, bespaart kosten door reparaties en verhoogt de levensduur van de zonneschermen en andere installaties. We hanteren vaste tarieven per jaar en leveren een duidelijk rapport over het systeem met aanbevelingen plus een meerjarenbegroting. Wij houden u daarbij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling verkoop.

Besturingsystemen

Automatische besturing van zonwering, rolluiken, raamdecoraties, ramen en dakkoepels voorkomt ongewenste temperatuurstijgingen en hinderlijke lichtinval. Een gezond en aangenaam binnenklimaat blijft zo gehandhaafd. Dit heeft een positieve invloed op de prestaties en de productiviteit. Ook het milieu is beter af: klimaatinstallaties zoals de airconditioning hebben minder vermogen nodig.

Belangrijke voordelen:

  • thermisch comfort door ventilatie en het tegenhouden van warmte
  • visueel comfort door daglichtregulatie
  • maximale energiebesparing
  • automatische bescherming van buitenzonwering tegen harde wind

Om continuïteit te bieden aan uw zonweringsystemen bieden wij onze relaties een compleet service- en onderhoudvoorstel aan.