Persoonlijk advies

SchermNed levert alle typen zonwering op maat. Bij elk project geven wij persoonlijk advies zodat de wensen van de gebruikers optimaal in een pasklare oplossing worden vertaald. Het is voor SchermNed telkens de uitdaging om dé combinatie te vinden van daglichtgebruik, passieve zonne-energie en innovatie. Het weer is veranderlijk en daar hebben wij maximaal op ingespeeld. U kunt kiezen uit rollende, schuivende of hangende systemen in een ruim assortiment van kleuren en designs, van één tot zelfs meer dan tachtig meter breed. De schermen kunnen geluidswerend, verduisterend, bedrukt of insectenwerend zijn naar keuze, maar zijn in elk geval zonwerend, energiebesparend, decoratief en brandveilig.

Bij SchermNed is maatwerk geen loze kreet maar de realiteit. Een voorbeeld: de bediening van een horizontaal atriumzonnescherm ter grootte van 1500 m² wordt helemaal aangepast aan uw wensen. De automatische besturing kan op zon en wind ingesteld worden, maar ook op bijvoorbeeld tijd, seizoen, temperatuur of per groep.

De korte lijnen in onze organisatie zorgen voor duidelijkheid, snelheid en flexibiliteit van het geboden dienstenpakket. Zeker bij Turnkey projecten komt deze aanpak van pas: één vast aanspreekpunt en duidelijke communicatie betekenen rust, tijd- en kostenbesparing voor de klant. SchermNed staat voor 100% tevredenheid. Hoe kan het ook anders met 30 jaar ervaring en met de combinatie met dochteronderneming Vitrona voor zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen voor particulieren en bedrijven? Als u informatie wilt over de mogelijkheden in uw situatie kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling.