Montage

SchermNed heeft voor elk doel een perfect passend scherm- en zonweringsysteem. Dat betekent dat we ook een kei zijn in de montage van deze installaties. Of het nu heel hoog is of op een moeilijk te bereiken locatie, we kunnen het veilig voor u monteren. Als het nodig is zetten we zelfs bergbeklimmers in!

De montage wordt uitgevoerd door onze ervaren monteurs, indien noodzakelijk in samenwerking met vaste partnerbedrijven. In overleg is het mogelijk om in het weekend of ’s avonds te werken, zodat uw werk zonder veel overlast kan doorgaan. SchermNed heeft een eigen hoogwerkerpark met moderne bouwplatforms en rupsvoertuigen. Deze hoogwerkers bereiken een werkhoogte van elf meter, boven deze hoogte huren we hulpmiddelen zoals telescoop hoogwerkers in bij vaste partners. Verder werken we met ladders, steigers of hangsteigers, alles in overleg met de klant en met constructie- en steigerbouwbedrijven.
Het kernwoord bij de montage is veiligheid. Veiligheid voor de monteurs maar ook voor uw bedrijf. Een systeem dat schade heeft opgelopen kan immers voor gevaarlijke situaties zorgen.

We produceren diverse lasconstructies in eigen huis en assembleren deze producten voor ze naar de bouwplaats getransporteerd worden. Dit is efficiënt en draagt ook bij aan de veiligheid. Door het werken met vaste teams en vaste partners dragen wij zorg voor een snelle en perfect georganiseerde montage. Hierdoor kunnen we een interessante prijs-kwaliteitverhouding bieden, uiteraard inclusief de uitstekende service die SchermNed altijd biedt.

SchermNed is VCA gecertificeerd.