Het bedrijf

SchermNed bestaat sinds 1990 en heeft zich vergaand gespecialiseerd in scherm- en zonweringsystemen in de breedst mogelijke zin. Klimaatbeheersing, energiebesparing of lichtregulering: SchermNed heeft voor elk doel een passend systeem. De zonnewering van openbare gebouwen en bedrijfspanden is een van de twee hoofdactiviteiten van ons bedrijf, dat ook veel scherminstallaties in de tuinbouwsector installeert. Voor nieuwbouw of bestaande bouw, groot of klein, buiten of binnen: juist in de utiliteitsbouw is doordachte zonwering erg belangrijk. Het heeft een positieve invloed op het werkcomfort, het energiegebruik en de uitstraling van het gebouw. Vanaf de eerste schetsen van de architect is het slim om hier rekening mee te houden. Veel glas in een gebouw is terecht populair, maar helaas komt men vaak pas na de bouw er achter dat dit om goede zonwering vraagt.

Wij leveren Turnkey projecten: tijdens de bouw nemen we de complete zonwering van begin tot einde voor onze rekening. We zijn gespecialiseerd in duurzame en geavanceerde zonwering voor bijzondere situaties, zoals grote systemen voor lichtkoepels of atriums, die in de utiliteitsbouw vaak voorkomen. Onze kennis van geveltechnieken in de tuinbouw is daarbij een extra plus. Van eenvoudige screens voor binnen- of buitenzonwering tot computergestuurde schaduw- en zonweringsystemen van grote lichtstraten: SchermNed heeft het in huis!

SchermNed realiseert vooral projecten in Nederland maar ook in Europa en daarbuiten. We werken voor bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen zoals scholen, musea en zorginstellingen. De hoofdvestiging is in Naaldwijk, de tweede vestiging in Nieuw-Amsterdam (Drenthe). SchermNed heeft ruim vijftig medewerkers en is VCA-gecertificeerd. Onze sterke punten zijn:

  • Kwaliteit: we zijn innovatief, specialistisch en betrouwbaar
  • Snelheid: we zijn slagvaardig dankzij een groot machinepark en brede ervaring
  • Service: we bieden continu├»teit door onderhoudscontracten en ons goed opgeleide personeel is zeer klantgericht